0472 / 80 57 27

Toepassing in keuken en badkamer

Ook uw badkamer en keuken verdienen een mooi plafond. Niet enkel de meubelen en de decoratie bepalen de stijl van uw interieur, maar ook de keuzes die u maakt voor uw plafond. Een spanplafond met zijn snelle, schone en duurzame eigenschappen is zowel vanuit esthetisch als vanuit praktisch oogpunt een verstandige beslissing. 
Een spanplafond met zijn snelle, schone en duurzame eigenschappen is zowel vanuit esthetisch als vanuit praktisch oogpunt een verstandige beslissing.

Handig en mooi voor uw keuken

De keuken wordt steeds meer een belangrijke plek in huis. Een reden te meer om deze ruimte tot in de puntjes te verzorgen met extra aandacht voor uw plafond. Vandaag de dag bestaat er een ruim aanbod aan kleuren en motieven voor spanplafonds om uw keuken die unieke toets te geven. Glanzend of mat, met of zonder verlichting; dit type plafond zorgt sowieso voor een strakke uitstraling. Maar behalve de esthetische kwaliteiten van een spanplafond, is er uiteraard ook de functionele waarde. Zo is een spanplafond makkelijk afwasbaar en poriŽndicht wat het erg hygiŽnisch maakt. En dat is absoluut nodig in een keuken! Zoals u ziet, creŽert u zelf uw eigen sfeer.

Geschikt voor vochtige ruimtes

Uw badkamer is een vochtige ruimte. Gelukkig is een spanplafond vochtwerend en bestand tegen algen en schimmels. Dat maakt dit type plafonds uiterst geschikt voor uw badkamer. Bovendien verkleurt het plafond niet en komen er geen blaasjes op in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad. Als u al een kleine badkamer heeft, hoeft u daarnaast niet te vrezen voor een verlies aan ruimte. Er wordt namelijk erg weinig van de bouwkundige hoogte afgenomen om het plafond te plaatsen. En bij een eventuele waterlek kan men het spanplafond even gemakkelijk demonteren als opnieuw monteren. Denk bij de keuze aan sanitair en tegels voor uw badkamer dus ook aan het meest geschikte plafond!