0472 / 80 57 27

Toepassing in woon- en slaapkamer

Bent u aan het bouwen of verbouwen en zoekt u een vernieuwende, gemakkelijke oplossing voor uw plafond? Dan weten we bij het Limburgs Plafondhuis zeker raad. We plaatsen een spanplafond helemaal op maat en op slechts één dag in de ruimte die u wenst. Dit type plafond heeft zowel praktische als esthetische voordelen voor u petto.

Praktische pluspunten

Een spanplafond kan ten eerste op verschillende hoogtes gemonteerd worden, u hoeft ons enkel uw voorkeur mee te delen. Dit type plafond is daarnaast een handige keuze om bijvoorbeeld leidingen of plafondscheuren weg te werken in uw plafond. Maar ook als u merkt dat uw woon- of slaapkamer akoestisch niet op en top in orde is, dan biedt een spanplafond een verrassende oplossing. Geluiden zoals stemmen of muziek worden namelijk geabsorbeerd waardoor er een aangenaam leefklimaat in de ruimte heerst. Bovendien kan een spanplafond ook fungeren als thermische isolator. Om uw energiekosten dus wat te drukken is deze plafondbekleding sowieso een interessante energiebesparende techniek.
We plaatsen een spanplafond helemaal op maat en op slechts één dag in de ruimte die u wenst.
Een spanplafond kan ten eerste op verschillende hoogtes gemonteerd worden, u hoeft ons enkel uw voorkeur mee te delen.

Esthetische pluspunten

Spanplafonds zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zelfs met prints! Samen overlopen we welke uitstraling uw voorkeur wegdraagt en dan monteren we het spanplafond snel en efficiënt. Als u trouwens graag een mooie sierlijst wil langs de randen van uw plafond, dan plaatsen we die zonder probleem voor u. Inbouwspotjes zijn eveneens mogelijk, net als luidsprekers of een alarmsysteem. U kan uw plafond in uw woon- en slaapkamer dus perfect afstemmen op de rest van uw interieur zonder de functionaliteit ervan uit het oog te verliezen.