0472 / 80 57 27

Spanplafond de vernieuwende plafondbekleding

Bij het Limburgs Plafondhuis streven we naar optimale resultaten en dat doen we door de meest moderne technologieën toe te passen. Een spanplafond plaatsen vergt de nodige deskundigheid die u bij ons zonder twijfel aantreft. Op slechts één dag tijd heeft u thuis al een nieuw plafond perfect op maat van de ruimte en volledig in lijn met uw wensen. 

Voor nieuwbouw en renovaties

U kan bij het Limburgs Plafondhuis aankloppen voor een perfect geplaatst spanplafond in uw woning, kantoor, hotel, winkel… We kunnen namelijk voor elk plafondtype (gebogen, schuin of met niveauverschillen) een spanplafond realiseren dat u bovendien kan afwerken volgens uw smaak. Denk maar aan verlichting, rookmelders, alarmsystemen of luidsprekers. We zorgen er allemaal voor in een mum van tijd!

Onze beloftes

Bij de plaatsing van uw spanplafond gaan we snel en efficiënt te werk. Onze spanplafonds zijn volledig naadloos voor een breedte van wel 5 meter en worden mooi strak getrokken om een zacht en glad resultaat te krijgen.
U kan bij het Limburgs Plafondhuis aankloppen voor een perfect geplaatst spanplafond in uw woning, kantoor, hotel, winkel…
Onze spanplafonds zijn volledig naadloos voor een breedte van wel 5 meter en worden mooi strak getrokken om een zacht en glad resultaat te krijgen.

U hoeft daarbij zelfs uw meubels niet te verplaatsen, want wij klaren de klus zonder uw interieur omver te gooien. We zorgen eveneens voor een zuivere afwerking en dat allemaal voor een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kwaliteitsproduct

De spanplafonds van het Limburgs Plafondhuis mogen zichzelf enkele interessante kwaliteiten toeschrijven. Eerst en vooral voegen we een technisch superieur product toe aan uw huis, winkel of ziekenhuis. Onze plafonds zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk en uitzonderlijk sterk. Maar het lijstje van positieve eigenschappen houdt daar niet op! Een spanplafond van het Limburgs Plafondhuis is ook een milieubewuste keuze en een goede thermische en akoestische isolator. Verder werkt het vochtwerend en kan u het overschilderen als u dat wenst. Over een verkleuring of een scheur hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Onze spanplafonds vormen simpelweg een staaltje van echt vakmanschap.

Aangename akoestiek

Geniet van een zalige akoestiek in huis! Dankzij geluidsabsorberend materiaal creëert een spanplafond een erg aangename sfeer om in te vertoeven, zonder last te hebben van een slechte akoestiek. Geluidsoverlast kom je vandaag de dag overal tegen, dus is een perfect akoestische ruimte een zaligheid om je oren rust te kunnen gunnen. Een spanplafond van het Limburgs Plafondhuis zorgt daar voor. Met de juiste kennis en expertise toveren we uw ruimte om tot een oord van akoestisch comfort. We hebben dus niet enkel oog voor de esthetiek, maar zeker ook voor uw welzijn!